Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Életre keltve: Otthonunk varázslatos színekben

Életre keltve: Otthonunk varázslatos színekben

2024. 05. 23. 14:14:00 Selowei

A színek meghatározó szerepet játszanak abban, hogyan érezzük magunkat otthonunkban. Egy jól megválasztott színpaletta nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem befolyásolja hangulatunkat és térérzetünket is. Az alábbiakban bemutatunk néhány alapelvet és tippeket, amelyek segítenek a megfelelő színek kiválasztásában és lakásdekorációk kombinálásában különböző helyiségekben.

Lakástextíliák szerepe otthonunk dekorálásában

Lakástextíliák szerepe otthonunk dekorálásában

2019. 11. 11. 11:00:07 ShopRenter

Otthonunk kényelmében fontos szerepet játszanak a lakástextíliák, ugyanis nagyon fontos, hogy egy kellemes zuhanyzás után minőségi , jó nedszívó anyagból készült törülközővel száríkozzunk, vagy egy kimerítő nap után pihentető, nyugodt éjszakát töltsünk frissen húzott, kellemes tapintású ágyneműnkben. Továbbá otthonunk megjelenésében is fontos szerepet játszanak ezek a kiegészítők, színeikben mintázatukban egyaránt.  A Seloweinál arra törekszünk, hogy minden törölköző, párna, takaró, pléd, asztalterítő, konyhai textília valamint ágyneműhuzat, modern és ízléses megjelenésével a funkcionalitáson túl, dekorítív eleme legyen lakásunk helyiségeinek.

Nappali mint az otthonunk középpontja

Nappali mint az otthonunk középpontja

2021. 03. 15. 13:00:00 Viki

A harmónikus nappali megteremtésével érhetjük el, hogy a hétköznapok pihentetőek, a különleges alkalmak pedig felejthetetlen ingert nyújtsanak, akár egy szép mécsestartó látványával, egy pihe-puha dísz párnával, vagy egy kellemes illattal

Dekorációs növények otthonunkban

Dekorációs növények otthonunkban

2021. 03. 15. 00:00:00 Viki

Kombináld ízlésed szerint a különböző színeket, és rendezd át a növényeket, amilyen gyakran csak szeretnéd; a lakberendezés esetében nincsenek egyértelmű helyes és helytelen válaszok - Neked kell kikísérletezni, mi a legtökéletesebb összeállítás a Te otthonodban.

Az oldal tetejére