Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Garancia

 

Bizonyára tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket. Ez az úgynevezett elállás. Ha a Selowei.hu-n vásárolsz, akkor az elállási határidő a törvényileg előírt 14 nap felett megajándékozunk +16 nap cseregaranciával !!!

Vagyis nem kell sietned az ügyintézéssel! A termékeket az elállási jog feltételei alapján* 1 hónapon belül visszaküldheted és kicseréljük Neked!

 

Ennyire könnyen élhetsz a 30 napos cseregaranciával:

  • Jelezd szándékodat a fenti határidőn belül ügyfélszolgálatunknak, lehetőség szerint e-mailen (info@selowei.hu).
  • A termékeket küldd vissza részünkre a 1107 Budapest, Monori u. 2-6 E3/6 épület postascímre vagy add le üzleteink egyikében.
  • 14 napon belül kérhetsz cserét valamint pénzvisszafizetést is, 14 napon túl kérheted a termék becserélését más termékre, vagy Selowei utalványra melyet, fél évig beválthatsz nálunk vagy akár ajándékba adhatod.
  • Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül ellenőrizzük állapotukat és visszafizetjük a termékek árát vagy kicseréljük a kívánt cseretermékre.
  • Szeretnénk pár fontos előírást kiemelni. Minden olyan terméket visszaküldhetsz hozzánk, melynek használatba vételével nem sérülnek a higiéniai előírások, és az eredeti állapotában tudod visszajuttatni részünkre.

 

Ilyen egyszerűen élhetsz a SELOWEI 30 napos elégedettségi garanciával: