Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kedves Vásárlóink! Március 15-én szerdán a csomagok kiszállítása, felvétele valamint az ügyfélszolgálat szünetelni fog. Türelmüket köszönjük! Kedves Vásárlóink! Március 15-én szerdán a csomagok kiszállítása, felvétele valamint az ügyfélszolgálat szünetelni fog. Türelmüket köszönjük!

Szezonális kiegészítők, dekorációk

Szezonális termékeink között megtalálhatod azokat a termékeket, melyek az adott év adott időszakában a legjellemzőbbek.

Karácsonykor a kézzel készült karácsonyfa díszeket, az ünnepi ebédhez vagy vacsorához a megfelelő terítőt és kiegészítőket, de megtalálhatod akár a pihe-puha plüssállatokat, bögréket és egyéb kiegészítőket is, melyekkel ajándékként használva egyszerű, de hatásos módon fejezheted ki érzéseidet bármely ünnep alkalmával.

Öltöztesd hálószobádat karácsonyi, húsvéti vagy akár őszi hangulatba ágyneműinkkel, lepedőinkkel és kiegészítőinkkel, de az év többi szakaszában se feledkezz meg élettered hangulatáról.

A hidegebb idő beköszöntével, most őszi dekorációink aktuálisak.

Őszi termék kínálatunk segítségével most még barátságosabbá varázsolhatod otthonod. Dobd fel Te is otthonod különböző őszi motívumokat ábrázoló lakásdekor termékekkel!

Jelenjenek meg a négy fal között is az őszi erdő pompás színei - dekoratív falevél és sütőtök minták - a különböző textil Selowei kiegészítőink segítségével. Nincs is jobb mint az őszi időben bevackolni otthon, forró teával kezünkben,miközben érezzük a sütőtök összetéveszthetetlen édes illatátheart

Az oldal tetejére